Zátěžové pytle tkané po naplnění štěrkem nebo podobným materiálem slouží...
Prohlédnuté produkty
K okyselení mléka a mléčných krmiv.
11-000-02000-006
K okyselení mléka a mléčných krmiv.
Skladem 10+
Upozornění: poslední kus skladem!
Datum dostupnosti:
k okyselení mléka a mléčných krmiv,
k optimalizaci pH krmiv a krmných dávek,
k minimalizaci působení škodlivých mikroorganismů, zejména E. Coli a Salmonela,
ke konzervaci krmiv, zejména mléčných.
Charakteristika :
Soubor organických a anorganických kyselin s acidifikačními, baktericidními a antimykotickými účinky podle potřeby doplněnými nutričně účinnými látkami.
Způsob použití a dávkování :
ACIDIMIDIN® umožňuje zkrmování mléka při nižší teplotě,
zkrmování mléka a mleziva od mastitidních dojnic bez nebezpečí přenosu původců mastitid,
omezuje dietetické a zdravotní poruchy, zejména průjmy,
prodlužuje dobu skladování tekutých krmiv,
zvyšuje přírůstky živé hmotnosti.
ACIDIMIDIN®se dávkuje ( v ml na 1 litr )
Mlezivo 7,0 - 10,0
Mléko 5,0 - 8,0
Dávkování se volí tak, aby pH ošetřovaného krmiva bylo 4,0 - 4,5.
ACIDIMIDIN®musí být s ošetřeným krmivem dokonale zhomogenizován. Okyselená mléčná směs
musí být před zkrmováním rozmixována tak, aby vysrážené bílkoviny byly dokonale zhomogenizovány se zbývající vodní fází.
Hlavní výhodou aplikace ACIDIMIDINU® je okyselení krmné směsi na optimální pH v žaludku a tenkém střevě prasete, což je mimořádně významné z hlediska
*tlumení patogenů mikroflory v trávicím traktu prasat zvláště selat a tím i podstatného snížení % úhynu v období odstavu,
*omezení počtu postembryonálních zakrslíků,
*zvýšení produkční účinnosti krmiva a tím přírůstku živé hmotnosti zvířat.
ACIDIMIDIN®
se dávkuje v množství 0,25 - 1,20 % na 1 kg sušiny kompletní krmné směsi tak, aby pH zkrmovaného krmiva kleslo pod 4,5. Dávkování ovlivňuje aciditu, či dokonce alkalitu použitého kompletního krmiva.
ACIDIMIDIN®
se aplikuje na suchou směs s množstvím vody, které se používá ke zvlhčení krmiva.